Slowpitch Seizoen 2022

Het is een super jaar geweest voor Falcons Slowpitch dit jaar, we hebben er meerdere spelers bij gekregen van jong tot minder jong….

Maar laat ik beginnen bij het begin, helaas had de bond het seizoen niet heel goed ingedeeld, namelijk in een blok 1 voor de zomerstop en een blok 2 na de zomerstop.
Dat zorgde dat alleen blok 1 bij de start in april bekend was voor wat ongemakken in de wedstrijdplanning.

Maar we speelden goed en wonnen onze wedstrijden, spannende wedstrijden zoals tegen houten Dragons werd voor de zomerstop nog nipt verloren met 14-16 maar de revanche was overduidelijk in ons voordeel 13-29.

Ook omdat de slowpitch niet stil lag in de zomerstop, maar met behulp van aanvulling uit heren 1 en 2, konden wij er op vrijdagavond toch zeker 6 onderlinge wedstrijden uitpersen, dat was heel gezellig en zeker voor herhaling vatbaar.

Na de zomerstop werden er wel meer wedstijden gespeeld en die werden iets wisselvalliger gespeeld, al trokken wij de winst maar liefst 4 keer over de streep en 2 gingen er verloren.

Maar vooral de gezelligheid binnen het team (ondanks het gezonde fanatisme) heeft de grootste indruk op mij als coach achterlaten dit seizoen en hopelijk kunnen wij dit doortrekken naar komend seizoen.

Dus al met al een mooi seizoen en vooral de mooie stempel…. Kampioennnneeee!!!!!!!!!!!

Een mooi kampioensjaar met groei binnen het team en ook meer teamleden.
Als we zo doorzetten en dan vooral op het gebied van de dames, kunnen wij in 2024 misschien wel 2 slowpitch teams op de grasmat leggen, dat zou toch een prestatie zijn... GO Falcons!

Uw Slowpitchcoach en hopelijk volgend seizoen iets vaker spelende softbal genieter Dennis.